Lær et nyt sprog

Hvis du har lyst til at lære et nyt sprog eller bare få et grundlæggende kendskab til de mest nødvendige sætninger og ord til ferien, så kan du få et helt kursus på nettet.

På websiden www.mangolanguages.com findes man et rigtig godt sproglæringssystem, som tilbyder hele 1100 lektioner fordelt på 12 forskellige kurser. Den eneste forudsætning er at man i forvejen er forholdsvis god til engelsk, da undervisningen foregår på engelsk. Med udgangspunkt i det engelske sprog er der blandt andet mulighed for at lære Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk, Græsk, Russisk, Japansk og Kinesisk.

Eksempel på at lære fransk

Mangolanguages.com er nem og brugervenlig at gå til, man starter med at registrere sig som bruger, hvilket hurtigt er klaret, da man kun skal angive navn, e-mail og et kodeord. Herefter har man adgang til de mange forskellige kurser, programmet tilbyder. Kurserne er bygget op omkring samtaler, som man vil kunne komme ud for i det virkelige liv, og det gør det meget velegnet til at få et grundlæggende sprog til ferien.

Hvis man ønsker at kunne tage kurserne med sig i mp3 format og som PDF, så er der også mulighed for dette via noget de kalder ”Mango On The Go”, det er et tillægsprodukt til websiden, men denne del er dog ikke gratis, her betaler man for de lektioner man downloader. Det er dog ikke noget som på nogen måde er nødvendigt for at lære et sprog, websidens funktioner er helt tilstrækkelig og måske også nemmere at lære fra.

Update: De fleste af de funktioner som tidligere var gratis, er det ikke længere!

Link: www.mangolanguages.com

4 Responses to “Lær et nyt sprog”

 1. Danny B siger:

  Hmm..
  Lidt sjovt at skrive at http://www.mangolanguages.com er gratis eftersom man skal betale for det?!..

  db

 2. NetMag siger:

  Ja det er en gammel artikel, og der er vist ikke meget der er gratis på siden mere. Lige nu kan man kun få en enkelt prøvelektion og så koster det ellers penge.

 3. breaking6 siger:

  ja det er helt sikkert ikk gratis det koster 160§ for 3 månder!!

 4. Mariam siger:

  Den her hjemmeside er god :D

Leave a Reply