Netradio spiller julemusik døgnet rundt

I denne måned spilles der masser af julemusik på de forskellige radiokanaler, men det er de færreste radiostationer, der kan spille julesange døgnet rundt. Men det laver en ny netradio om på, den spiller nemlig kun julemusik – og det er fra morgen til aften.

Sidste år startede netradioen JULEJUKEBOX.DK og igen i år spiller den julesange døgnet rundt hele december måned. Her kan du lytte til alt fra ”Last Christmas” til ”Jul i Angora”.

Det er helt gratis at lytte med, men hvis man kunne tænke sig at bestemme hvad der skal spilles, er det muligt at sende en SMS og stemme på forskellige sange, der koster 3 kroner per SMS. Der er næsten 1000 sange at vælge imellem.

Besøg jule-netradioen her: JULEJUKEBOX.DK

9 Responses to “Netradio spiller julemusik døgnet rundt”

 1. Jakob Neua siger:

  Også http://radio100soft.dk/ spiller 100% julemusik

 2. Søren siger:

  Det er rigtigt at 100soft spiller julemusik, men den tager ikkke imod ønsker og det syntes jeg er rigtigt fedt ved julejukeboxen

 3. Merete siger:

  Det har været en rigtig god formiddag med lyden af JULEMUSIK. /TAK

 4. J.Møller siger:

  Synd, at der kun er 4 timer tilbage af december, det har været vidunderligt, alle de mange forskellige indspilninger og sange vi har hørt. Håber vi høres ved i dec.2009.
  Hjertelig tak, Gammelfarmor.

 5. vips siger:

  jeg forstår ikke linket – jeg kommer ind på en side for radio aura og siden ser helt anderledes ud. hvordan fungerer det?

 6. NetMag siger:

  Vips: det er fordi det er en artikel fra sidste år (2008) og der så siden sådan ud. I år har de skiftet navn og siden ser anderledes ud. De har lavet det gamle link så det sender videre til det nye :)

 7. Dennis siger:

  Hej.
  Hvornår begynder de at spille julemusik igen?

 8. nordjyde siger:

  radioaura.dk som har over taget JULEJUKEBOX.DK har jeg ikke hørt nået om de sender i år

  men radiosoft.dk sender jule musik 22/11 2010 fra kl 07
  men JULEJUKEBOX.DK/radioaura.dk er 100 gange beder så håber snart vi får en dato

 9. nordjyde siger:

  Fra 1. søndag i advent, 28. november,2010 og helt til 27. december 2010 giver Radio Aura dig den helt perfekte julestemning
  http://WWW.JULEJUKEBOX.DK / http://www.radioaura.dk

Leave a Reply