Send gratis SMS-beskeder fra nettet

Hvis man vil sende en SMS-besked og alligevel sidder foran computeren, så kam man nu spare både tid og penge ved at sende den via nettet.

Det har tidligere været meget populært at sende SMS-beskeder via internettet, og tidligere fandtes der et utal af hjemmesider hvorfra man nemt og hurtigt kunne sende gratis SMS-beskeder. Men for seks år siden lukkede teleselskaberne for de gratis SMS”“muligheder og det betød, at nettets mange gratis SMS-sendere hurtigt forsvandt igen.

Men nu er der igen kommet en gratis SMS-sender på nettet, og selv om teleselskaberne stadig opkræver penge for de afsendte SMSer, så er det helt gratis for forbrugeren. De afsendte SMSer bliver finansieret ved, at der sammen med beskeden sendes en lille reklame.

gratis sms

Den nye SMS-sender hedder meget passende frisms.nu. For at kunne sende de gratis beskeder skal man først oprette sig som bruger på sitet og herefter kan man så ganske gratis sende op til 50 SMS-beskeder om dagen. Der er dog en begrænsning i beskedens længde på ca. 100 tegn da den resterende plads jo er reserveret til annoncerne. Via sin profil kan man oprette en telefonbog med navne og numre på sine kontakter, og der er også mulighed for at se de sidste 100 beskeder man har afsendt fra siden.

Det er helt sikkert ikke alle der vil syntes om de reklamefinansierede SMSer, men hvis bare en lille del af de godt 33 millioner sms´er der sendes hver dag, fremover bliver sendt via den nye webservice, så kan det meget vel blive en fornuftig forretning for frisms.nu.

Udover at det er gratis kan man også spare lidt tid hvis man ikke er så hurtig til at trykke på mobilens små taster.

Link: www.frisms.nu

5 Responses to “Send gratis SMS-beskeder fra nettet”

 1. anna siger:

  fed hjemmeside

 2. amalie siger:

  det bedste

 3. miig siger:

  Jaa for miig virkede det kun med et par beskeder…det hele giik ud og jeg kan ikke få hjemmesiden frem igen -mærkeliigt-
  nogen der kender andre hjemmesider
  bortset fra: frisms.nu coolsms os smsme

  M.V.H
  den sexede pige

 4. Ana Francisca siger:

  Fed idé!

 5. luas siger:

  hvor kan man bare sende gratis sms henne?????

Leave a Reply