Køb dagligvarer på nettet

De fleste foretager sine dagligvare-indkøb når de er på vej hjem fra arbejde, af samme grund er butikkerne og de tilhørende parkeringspladser ofte fyldt til bristepunktet sidst på eftermiddagen. Det kan være både tidskrævende og let stressende, men sådan behøver det ikke at være. Man kan nemlig foretage sine dagligvare-indkøb direkte på nettet og få det hele leveret til døren.

Der er efterhånden godt gang i online handel på nettet og rigtig mange har da også prøvet at købe musik, bøger, it, tøj eller andre forbrugsvare på nettet. Men indkøb af dagligvarer kan faktisk også foretages på nettet, og det kan der være mange fordele i, det kræver dog lidt planlægning.

Danmarks største online dagligvarebutik, hedder torvet.dk og åbnede for et år siden. Her kan man via nettet købe alt fra mælk til frisk frugt. Det er faktisk muligt at finde de fleste dagligvarer via den brugervenlige hjemmeside, og priserne ligger også tæt på almindelige supermarkeds priser.

DagligvarerindkøbSelv om priserne er en anelse dyrere på torvet end i discount butikkerne og at de koster knap 50 kroner at få dette hele leveret, så er det måske noget der er værd at overveje alligevel. Man siger jo at tid er penge og der kan spares en del tid ved at foretage indkøbene på nettet og samtidig spare man måske lidt penge på de impulsindkøb man kan blive fristet til i butikkerne.

Nu når man ikke står og kan røre ved dagligvarerne, kunne man måske være nervøs for at kvaliteten ikke var så god, men der er ikke tilfældet. Vi har testet indkøb af både frugt og kød, og her var det ikke noget at komme efter.  Folkene bag Torvet.dk, har da også god erfaring med udbringning af frisk fisk samt frugt & grønt fra virksomheden skagenfood.

Hvis du har det bedst med at handle i dit lokale supermarked, så er der måske også mulighed for at få leveret madvarerne derfra. Forbrugerstyrelsen har netop offentliggjort en undersøgelse, som viser at 26 procent af dagligvareforretningerne tilbyder at bringe varerne ud til kunderne. Og priserne for levering er ofte lavere end udbringning via torvet.dk, men så har man heller ikke en brugervenlig hjemmeside som den man finder på torvet.dk

Link: Torvet.dk

4 Responses to “Køb dagligvarer på nettet”

 1. Henny Hansen siger:

  Jeg glæder mig til, at det bliver sådan, at jeg kan gå ind på lagerlisten hos det supermarked, jeg normalt bruger (for mit vedkommende Rema 1000), bestille de varer, jeg har brug for, og så en gang ugentligt få mine varer leveret, for eksempel på en varetur, som køres fast 1, evt. 2 gange ugentligt.

  Fin ide, både for gamle og de unge børnefamilier, som har andet at bruge tiden til end indkøb med måske trætte, umulige unger på slæb.
  Håber, dette snart blivewr muligt!
  Henny Hansen

 2. Lars siger:

  En anelse dyrere?

  Prøv at checke priserne igen. De fleste varer er 30-50% højere end normalpriser i supermarkedet.

  Krydser fingre for der en dag kommer seriøs online dagligvarehandel. Torvet.dk er desværre alt alt alt for dyrt – horribelt.

  Ovenikøbet sparer de lagerplads og skal ikke bruge en stor fin butik, de burde kunne sælge til priser der konkurerer med markedspriserne.

  Synd at en god ide ikke bliver udnyttet. Potentialet er enormt, men som det er nu får de aldrig success.

 3. bager siger:

  Ja men jeg har en ide men at få en seriøs online dagligvarehandel
  udbringning af frisk fisk samt frugt & grønt fra virksomheden og prive og konkurerermed markedpriserne
  nej je er ikke 30-50% højere end normalpriser i supermarkedet.
  ja torvet.dk er dyrt
  min dagligvareforretningerne tilbyder at bringe varerne ud til kunderne. Og pris for udbringning ca 20kr meske
  stare op til lev pr 01.08.08 i k.b.h og op til hillerød dag i uge måske hillerød mndag i kan ssend mig en meli når jeg er op at køer så for i tilbud fra min online dagligvarhandel

 4. martin siger:

  Ligemeget hvor man køber sin mad så gør dig selv en tjenste !!!!
  Tænk dig om – hvad har du brug for. Skriv en indbøbsseddel – Jeg er begyndt at bruge http://www.dosmer.org – så er der indeg undskyldninger

Leave a Reply